Bedrijfsprofiel

GMO Nederland is gespecialiseerd in de productie van fijnmechanische precisie onderdelen en het vervaardigen van modules, van enkelstuks tot kleine en middelgrote series. Daarvoor beschikt GMO Nederland over flexibel inzetbare high-end productiesystemen voor draai- en freesbewerkingen en een 30-tal ervaren vakmensen. De toeleverancier levert onder meer aan machinebouwers, matrijzenbouwers, automotive en andere industrieën die op basis van een hoge leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit een langdurige relatie met GMO Nederland hebben opgebouwd.

Waarom GMO Nederland?

  • Hoge leverbetrouwbaarheid
  • Korte levertijden
  • Hoog kwaliteitsniveau (ISO gecertificeerd)
  • Specifieke bewerkingskennis op het gebied van gehard staal
  • Zes dagen per week operationeel
  • Reageert snel op specifieke klantwensen
  • Fijne mensen waar je prettig mee kan samenwerken

Hoog kwaliteitsniveau

GMO Nederland levert producten die voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard. Daarvoor werkt GMO Nederland al sinds 1999 volgens het ISO NEN 9000:9002 kwaliteitsmanagement systeem, dat is 2002 is opgewaardeerd naar een ISO NEN 9001:2015 certificaat.

Hoognauwkeurige draai- en freesbewerkingen

De specialisten van GMO Nederland weten als geen ander hoe je complexe onderdelen uit hoogwaardige materialen op een efficiënte manier kunt produceren. Om te kunnen voldoen aan de vaak nauwe producttoleranties is het de uitdaging onderdelen zoveel mogelijk in één opspanning compleet te bewerken. De inzet van moderne high-end 3-, 4- en 5-assige bewerkingscentra spelen daarin een cruciale rol.

Van enkelstuks tot kleine en middelgrote series

Snel en flexibel reageren op de vraag uit markt naar het produceren van enkelstuks en kleine tot middelgrote seriegroottes. Dat is de kracht van de onderneming. Zowel de organisatie, als de productiemiddelen zijn daar specifiek op ingericht.